Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında mahal yer antrasit, gri tonları ortada belki bile en yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir bediiyat esenlar ve vesair renklerle tatlıca bir denge oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok sık yeğleme edilmektedir.

Özel tasarımı sayesinde yek baskı ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu seyahat imkanı sağlamlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere adidaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye münasip renkler karınin antrasit renk tonları bucak alsa da bu renk ile birgeniş rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil dişi rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve beğenilen bir estetikle donatmanın komple bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sadece ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik antrasit gri dekorasyon yahut sakinlik hissi tekvin etmek bâtınin kullanılabilir.

Antrasit, birşunca tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir hava antrasit gri dekorasyon görüntülemek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar tercih edin.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve modern bir şık sunar ve esaslı kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Gri koltukla uyumlu oymak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ahşap ya da cam tüketmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Buz grisi rengi gün saat gümüş gri diyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer oluşturmak dâhilin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle alay malay kullanın.

Adidaki örneği antrasit duvar boyas inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu dâhilin de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page